Bitcoin-prijsvoorspelling – Een andere afwijzing van 11.800 dollar versterkt de bullish resolve

Bitcoin-prijsvoorspelling draait weer om het breken van de 11.800 dollar weerstand.
Meerdere hogere dieptepunten komen te voorschijn op uurkaarten om de opwaartse beweging te versterken.
Bitcoin prijs herstelde zich snel op de dagelijkse grafieken om boven de $11.600 weerstand te blijven.
Stijgende prijsdriehoek nadert nu weer bearish selling pressure
Bitcoin-prijsvoorspelling – Een andere afwijzing van 11.800 dollar versterkt de bullish resolve 1

De Bitcoin-prijs heeft opnieuw een hoge prijs boven de 11.800 dollar gepost, zij het kortstondig. De crypto-koning geniet van een ritje naar boven op een bredere altcoin-rally. De BTC/USD schommelt momenteel rond de $11.750 omdat het stijgende kanaal nu de bearish selling pressure in het spel brengt. De 20-dagen EMA is nu naar boven gedraaid terwijl de stieren zich klaarmaken om een hogere prijs te vragen, op voorwaarde dat de koopkracht intact blijft en de voorspelling van de Bitcoin-prijs in de positieve regio verder duwt.

Relatief positieve crypto-ontwikkelingen in het weekend hebben de stieren in rekening gebracht om hun koopactie te verhogen. De prijs op de 4-uursgrafiek is gevuld met hogere dieptepunten die een hernieuwde impuls geven om hogere weerstanden te onderzoeken. De afwijzing bij $11.800 zou een kleine storing in de reis naar $12.000 kunnen blijken te zijn.

Bitcoin-prijsbeweging in de laatste 4 uur bevestigt de bullish wave
Bitcoin-prijsvoorspelling – Een andere afwijzing van 11.800 dollar versterkt de bullish resolve 2

Onder het BTC/USD-paar zit een sterke stijgingsgolf. Het feit dat de ‘Crypto King’ snel na een afwijzing van $11.770 hoog naar nieuwe dagelijkse hoogtepunten post met $11.840 laat zien dat er geen tekort is aan koopactiviteit.

VerwantePosten

  • Bitcoin-geldwasser Vinnik begint proces in Parijs
  • De Bitcoin- en US-dollar-affaire
  • Bitcoin stijgt met Trump Stimulus Push
  • Is Ant McPartlin nu een Bitcoin-handelaar?

Nu moeten traders vastberadenheid tonen om de huidige volume-liquiditeitscombinatie te gebruiken en het paar voorbij het stijgende kanaal te brengen. De crypto-koning moet het stijgende kanaal surfen om de volgende weerstand tegen $12.048 te verkennen. Elke dagelijkse breakout van $11.770 mark kan $12.460 op de grafieken brengen – een niveau dat overtollige verkoop aan knockdown prijs kan aantrekken als gevolg van het boeken van winst.

Vergeet niet dat de beren het veld niet zomaar zullen verlaten, zoals blijkt uit de intense uitverkoop bij hogere weerstanden in het recente verleden. Winst boeken door korte-termijn handelaren kan snel leiden tot een daling in de richting van de $11.550 mark, waar het paar tijdelijk steun kan vinden. De Bitcoin-prijsvoorspelling ziet er charmant uit, omdat BTC/USD langzaam hoger lijkt te komen in de richting van het bovenste oplopende kanaal.

BTC/USD 4-uursgrafiek – Stieren zijn meedogenloos om $12.000 te doorboren.
Op dit moment wordt de Bitcoin-prijs verhandeld tegen $11.710 – wat comfortabel is over de 20-dagen EMA tegen $11.130. Woeste accumulatie bij elke technische ondersteuning duwt de voorspelling van de Bitcoin-prijs op uurbasis omhoog. De Bollinger Bands op de 4-uursgrafiek zijn doorboord door een sterke bullish kaars die de bullish kracht van de huidige prijsactie laat zien.

De ‘Relative Strength Index’ waarde op 67 nadert snel het overboughtniveau, maar er is nog genoeg ruimte om verder te gaan. De beide 20-dagen voortschrijdende gemiddelden hebben een opwaartse helling gemaakt. De MACD is stevig positief. Technisch gezien is het BTC/USD-beeld gunstig voor stieren.

Het bearish driehoekpatroon begint een paar dagen geleden te ontstaan, lijkt vanaf nu een achterbank te hebben ingenomen. Een bearish move kan echter niet worden uitgesloten als de prijs onder de 11.130 dollar komt. Zo’n beweging kan de aflopende kanaalafbraak voltooien, waardoor de huidige stierachtige beweging ongeldig wordt. Er is geen sprake van een dergelijke bedreiging zolang de 20-dagen EMA in een geleidelijke upslope blijft die de stieren een stevige overhand geeft.

Breder crypto-gevoel blijft positief – DeFi zorgen geborsteld onder het tapijt
Er is geen extreem negatief crypto-nieuws geweest dat het positieve crypto-sentiment dat de markt op dit moment overspoelt, heeft beïnvloed. De wereldwijde crypto blijft op schema met meer push naar digitale valuta van de centrale bank. De Bitcoin-prijsvoorspelling profiteert zeker van een wereldwijde CBDC-impuls.

Ongeveer 2 miljoen burgers in China’s Shenzhen maken nu deel uit van het digitale Yuan-testprogramma. Autoriteiten hebben 1,5 miljoen dollar in de digitale Yuan gegeven aan weinig gelukkige burgers. De deelnemers besteden hun nieuwe geldelijke gift krachtig aan het succes van het proefproject. Onlangs heeft de Bank of Canada een vacature gepubliceerd waarvoor expertise in digitale valuta nodig is.

Crypto portemonnees met meer dan 100 BTC in de lift

Per Glassnode heeft het aantal Bitcoin-portemonnees van meer dan 100 BTC een nieuwe high van 16.159 geraakt. Bovendien heeft het aantal Bitcoin-adressen met niet-nul BTC een nieuwe high van 31.913.3555 bereikt. De gegevens komen te midden van een bullish wave die momenteel de crypto-markt overspoelt.

Cole Garner, een beroemde cryptoanalist, bespreekt de exponentiële toename van nieuwe BTC-adressen in de afgelopen dagen. Hij zegt dat er in 24 uur tijd ongeveer 22.000 BTC-adressen zijn ontstaan. De stijgende institutionele interesse helpt ook om de prijsvoorspelling van Bitcoin positief te houden.

Bitcoin-prijsvoorspelling – BTC/USD klopt weer op 12.000 dollar weerstand
We zijn opnieuw op de cruciale 12.000 dollar weerstand – dit keer met veel meer volume en liquiditeit. De stieren lijken onaangedaan door de meervoudige afwijzingen van hogere weerstanden, aangezien BTC/USD vastbesloten lijkt om verder te breken dan de meermaandenweerstand.

Een bullish start van de week heeft een einde gemaakt aan de speculaties van de afgelopen twee dagen. De winst van 1,54 procent van vandaag betekent de opeenstapeling van de stieren in het weekend. Als de steun niet wordt vastgehouden, kan de prijs snel dalen naar de volgende significante steun van 11.170 dollar. Elke volgende verkoop kan de prijs van BTC/USD onder het $11.000 niveau brengen, waardoor het bullish patroon van de grafieken per uur een deuk kan oplopen.

De voorspelling van de Bitcoin-prijs schommelt nu tussen de $11.470 en $11.770. Een verlengde rally moet zeker tekenen vertonen, inclusief het dagelijks sluiten boven cruciale weerstand op het $11.802 niveau.